HYPNOSESHOW PATRICK PICKART

Registraties zijn gesloten

WIE IS PATRICK PICKART?

PATRICK PICKART, in het echte leven Patrick Gillard, werd geboren te Brussel op 29 juni 1971.

Hij is nieuwsgierig en gedreven van aard. Een sensitief en emotioneel iemand, intens levend. Daarbij schept hij plezier door het creëren.

Al van jongs af aan tracht hij zijn gevoel te volgen en is hij gepassioneerd door de unieke-,
mooie en harmonische dingen des levens. Zijn kijk op het leven is soms filosofisch, meestal optimistisch, inspirerend en soms héél surrealistisch.

In 1994 behaalde hij het diploma Industrieel Ingenieur vliegtuigmechanica.
Onmiddellijk hierna studeerde hij veiligheidstechnieken aan de VUB. Het studeren nog niet beu, volgde hij later nog een opleiding Security Management aan de KULeuven.

Naast de exacte wetenschappen komt hij als goochelaar in aanraking met de mystieke wereld van hypnose. Nieuwsgierig als hij is om er meer over te weten, begint hij alles over dit onderwerp te lezen. 

Verder volgde hij diverse hypnosecursussen in binnen- en buitenland en is hij
gecertifieerd als hypnotherapeut door de National Guild of Hypnotists.

Nu wil Patrick graag met passie zijn kennis delen met het grote publiek om zo het taboe rond hypnose te doorbreken, en dit aan de hand van educatieve en entertainende lezingen, demonstraties, workshops en TV optredens.

Enkele jaren geleden komt hij in Zweden in aanraking met de wereld van het coachen en NLP.  Door raakvlakken te zien met hypnose, schoolt Patrick zich verder in het individueel coachen, alsook het teamcoachen en richt ‘Growing Balloons’ op: ‘Creative Coaching for Creative People’. Een concept met als doel om mensen te helpen groeien. 
Als avantgardistisch hypnotiseur, ontwikkelt hij continu hypnosetechnieken alsook manieren om hypnose toegankelijker te maken door bv. hypnose te gaan integreren in kunst (podiumkunsten, schilderkunst, fotografie, muziek, modewereld, …). 
Sinds kort heeft hij een eigen HypnoMansion in de rand van Brussel (Merchtem) met een heus HypnoSeum waar je zijn collectie van meer dan 1500 hypnoseboeken alsook andere HypnoCuriosa kan bewonderen. Gezien een gezelschapsspel ontbrak in deze collectie, heeft hij besloten die dan maar zelf te ontwikkelen. ‘Hypnose, The Battle of the Minds’ is een fun, intellectueel en enig spel te wereld rond het thema hypnose.
Je kan dus voor alles wat met hypnose te maken heeft, bij hem terecht.

https://patrickpickart.com/over-patrick-pickart/


Datum & Tijd
zaterdag maart 16, 2024
19:30 23:30 (Europe/Brussels)
Locatie

Beythem Kerke

Meensesteenweg 719
8800 Roeselare
België
+32 485 85 45 63
info@beythemkerke.be
Krijg de routebeschrijving
Organisator

Culturele cel

--Culturele cel--
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.